Spring til indhold

Referat fra bestyrelsesmøde i HAN 17. marts 2014

Referat fra bestyrelsesmøde i HAN  17. marts 2014

 Tilstede: Ejner Pustelnik, Bent Nielsen, Anders Brandt, Lone Jensen

Afbud: Henrik Hansen

1. Referat fra 21. januar
Referat godkendt og underskrevet

 2. Styregruppe v/Anders
Møde i styregruppen for samarbejde mellem Fynshav, Asserballe og HAN.  Tilstede var Alice, Jørgen Rørbæk, en fra Fynshav, Karin Autzen og Anders.

Der er ikke plads til Børnedyreskud i skolens plan. Tages med på landsbydagen. Susanne Fogt tovholder. 21. juni er der skolefest på Fryndesholm, vi kan deltage med en bod. God måde at komme i kontakt med folk.  Kunstudstilling i Diamanten, kan ikke lade sig gøre, den er for fugtig. Der arrangeres Julebanko Karin Vendelbo er tovholder.

Fælles skiltning og annoncering om arrangementer. HANs kalender på vores hjemmeside skal benyttes. Bøjler til byskilte som kan bruges til annoncering. Fællesspisning på Notmark skole åben for Fynshav og Asserballe.  Filmklub på skolen i Fynshav – mangler tovholder. Der planlægges Markedsdag og landsbydag i HAN vil de også bakke op om.

På landsplan i 2015 har LAG fået 94 mill. Vi kan søge igen. Det er kommunens politik at alle landsbyer skal være mellem af et landsbylaug. Vi inviterer de små steder rundt omkring indtil de får deres eget landsbylaug. Frydendal, Naldmose, Helved, Fredriksgård, Østerholm og Padholm.

Als/Fyn bro – Fynshav ikke interesseret. Interessant hvor vejføring kommer til at gå.

3. Brugermøder
Den 20. marts. Indkaldt til mødet af Bjarne Kær. Der skal diskuteres: nøgler, lokaleplan, boldbaner, hjertestarter og hjertestarterskursus. Bjarne Kær skal svare på spørgsmålet: hvorfor NSU har mere ret til at være der end alle os andre.

4. Landdistriktudvalget i Sønderborg
Mangler en repræsentant fra gammel Augustenborg.
Landsbyforum mangler en repræsentant fra HAN

5. Landsbydag i HAN
På trods af en meget flot landsbydag, var der for lidt tilslutning – skyldes for dårlig annoncering. Flere til at hjælpe med det praktisk. Michael og Helge + Helges søn vil gerne. Poul Harald vil også være med.

6. Notmarkhus
Jens Peter Hansen har forpagtet det. Vi skal ikke ind og forstyrre det. Bestyrelsen/foreningen til bevaring af Notmark Hus er færdig, vi synes den skal lukke. Anders, som er formand, træffer beslutningen.

7. Åbent IT til ældre
Hvor skal PC’erne placeres? På det kommende brugermøde, skal der diskuteres lokaleplan. Anders og Michael køber ind

8. Evt.
Skal vi være medlem af Danske forsamlingshuse? Poul Harald og Michael muligvis nye bestyrelsesmedlemmer.

Det skal være nemmere, at få fat på øl, vand og vin. Fx der står øl og vand + et par flasker vin i køkkenet. Man tager det man skal bruge, skriver en seddel og afregner senere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *