Spring til indhold

Referat fra bestyrelsesmøde i HAN 23. april 2014

Tilstede: Ejner Pustelnik, Bent Nielsen, Henrik Hansen, Bruno, Lone Jensen.

0. Referat fra 21. april
Referat godkendt og underskrevet

1. Lås på skolen
Stadig ingen reaktion fra NSU. Davidsen kan levere en lås med kode til kr. 3.200. Er der nogen, som har glemt koden kan den låses op via en smartphone. NSU kan stadig komme ind i omklædningsrummene. De enkelte lokaler skal stadigvæk være aflåst. Der placeres en boks med nøgler til disse lokaler inde på skolen. Boksen låses op ved hjælp af en kode.

2. Maling til skabe
Der er 3 nye infostandere, som skal males. Farven bliver grøn, samme farve som HANs logo.
Bent opretter en konto hos Davidsen. Fakturaerne sendes til kassereren. Der skal stå et navn ud for de enkelte varer. Hvis der ikke står et navn, betales faktorerne ikke.

3. Spisning den 22. maj
Ejner og Bent står for det. Menu skal snarest offentliggøres på hjemmesiden.

4. Hjerterstarter
Hjertestarteren er opsat på Notmark Hus. Henrik skriver på hjemmesiden, at dem der ønsker pengene tilbage, skal sende deres kontonr. til kassereren (lgj@bcsyd.dk), som overfører pengene. Ellers vil pengene blive brugt til at vedligeholde hjertestarteren.

Chresten Waldemar holder opsyn med hjertestarteren. Han har meldt den på hjemmesiden for hjertestartere, så man nu kan se, at der findes en i Notmark.

I kursus i brugen af hjertestarter deltager Henrik og Bent fra HAN. Bruno afleverer navne på dem, som skal deltage fra Notmark. Andre brugere af Notmark Skole, skal også melde sig.

5. Ny mand i bestyrelsen
Poul Harald bliver ny mand i bestyrelsen.

6. Lokal dag
Forslag om at holde den sammen med Notmark lokalforening. Så skal det være den 2. weekend i august, hvor der er ringridning. Lokaldagen slutter kl. 16.00 – ringridningen starter kl. 17.00. Fællespisning bagefter. Flytte nogle af aktiviteter ind på skolen, så der skal bruges færre telte udenfor.

7. Åben
Bruno vil gerne give bøgebuketter til Caroline Amalie hjemmet sammen med præsten og HAN.  Vi foreslår at det bliver Jonna, som også var med sidste år.

Søndag den 18. maj laves majstang og der er bagagerumssalg. HAN betaler halvdelen af annonceudgifterne.

Det vil se pænt ud med nogle flag, når der sker noget på Notmark skole. Bent har flagstængerne, vi skal have en cementholder samt flag.

8. Evt.
Pedellerne er i gang igen med rengøring af omklædningsrummene. Helge fra Hundslevvej er ny mand på holdet. Andre har hjulpet og har fået tildelt gratis spisebilletter. Endnu er de ikke set brugt.
Hvem sørger for drikkevarer til fællesspisning. Er det dem der laver mad, der også skal indkøbe vin? Skal vi have en beholdning? Når der er brugt/solgt vin til fællesspisning, indkøber dem der har stået for spisningen nye flasker.

InfoLand nyheder

    Lokal

  • Der er ingen indlæg

    Kommunal

  • Der er ingen indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *