Spring til indhold

Bryggeri

Øl, øl, øl…………….tovholder: Henning

Det er en mørk og stormfuld aften, 14 mænd har sat hinanden stævne i katacomberne under Notmark gamle skole………………

Det kunne være traileren til en spændingsfyldt dansk film. Men anledning var en ganske anden. Den. 21. jan havde vi første møde på Notmark gl. skole. I det der kan blive afløseren for hedengangne Hundslev Bryggeri.

Og det bliver spændende! Vi lagde ud med prøvesmagning af forskellige øltyper bl.a. en juleøl fra hjemmebryggerne i Lysabild, snakken gik livligt. Michael Rixen, der har været hjemmebrygger i flere år. Gav et indlæg i brygkunstens mange facetter og den hårfine balance der er mellem at brygge en god øl og brygge noget man kan bruge til at pudse vinduer med. Andre ting der blev diskuteret var, køb af brygudstyr, mulige udflugtsmål, foredrag, egnede lokaler og selvfølgelig åbent hus for prøvesmagning når vi engang når der til. Efter to hyggelige timer gik turen atter hjem i en snedækket, blæsende, kold aften.
Er der nogen derude der har udstyr liggende som ikke bliver brugt må i meget gerne kontakte os. Også personer der har historier om Hundslev Bryggeri. Jan Persson fra Engvej er overordnet koordinator og har du lyst til at være med, så ring til Jan eller skriv til lokalforeningen.

Næste møde er sat til …………………. Følg med på www.hannyt.dk

/Martin

InfoLand nyheder

    Lokal

  • Der er ingen indlæg

    Kommunal

  • Der er ingen indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *