Spring til indhold

Gåture – stavgang – cykelture

 

Tilmelding – tovholder: 

Fra Notmark Skole går vi tur på stier i området omkring vore 3 landsbyer, turen tager godt en time.

Har du lyst til at gå med, skal du bare møde op ved Notmark Skole sidste søndag i hver måned kl. 13.00,  i gode travesko med eller uden gåstave.

 

 

Søndag d. 28. marts 2010 startede vi fra Notmark Skole kl 13.00. Der var mødt 6 personer i gode travesko. Vi lagde ud med en tur ud af skolestien ved Notmark, ud til Padholm, over Anholt og hjem til Notmark. Vi lavede en lille afstikker ind på en vej i en lille skov vi passerede. Her var der begyndt på at save brænde. Vi kikkede undervejs på hvordan vi kunne forbedre stisystemerne omkring vores tre landsbyer. Kikkerten kom også frem, for der var rovfuglereder i en af elmasterne.

Det var en smuk tur, og det er dejligt at gå i det tidlige forår før der kommer blade på træerne, for så er udsynet større og man kan kikke længere ind mellem træerne i småskovene.

Solen skinnede korte øjeblikke, og der var en frisk vind, så vindjakkerne blev af og til lynet op i halsen. På vej hjem fik vi nogle få dråber regn, men ikke mere end at alle synes vi havde haft en fin tur og vi aftalte at tage flere med næste gang.

På en vandretur er der gode muligheder for at få snakket med andre borgere i området. I hverdagen er der ikke tid til den slags og her er muligheden for at møde nogle man ikke så ofte får snakket med.

Vi blev enige om at fortsætte med gåture sidste søndag i måneden. Man møder op på Notmark Skole og starter derfra. Er der nogen, der har planlagt en tur med udgangspunkt et andet sted, kan man så køre i bil hen til et andet startsted.

Er der folk, der hellere vil cykle en tur, kan man tage sin cykel med og se om andre har samme ønske og så aftale en tur.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *