Spring til indhold

Landsbydag 2012

Stephan Kleinschmidt

Stephan fortæller at vi vandt og bliver “Kulturby2017”, – vi vandt opmærksomhed og det er vigtigt

Hej med jer

I år var der et helt fantastisk vejr og rigtig mange mennesker besøgte plænen ved Notmark Skole.

Der var boder og udstillinger hele vejen rundt. Hoppeborgen afløste hoppepuden fra sidste år. Det var børnene glade for. Der var virksomheder der stillede op med information om solceller og byggeri. Alle var spændt på hvor en høne ville sætte sin klat.

Der var optræden og musikals aktivitet og fine taler af Kulturudvalgsformand Stephan Kleinschmidt og vores forkvinde Jonna Kristine Aebeloe.

Sang om Als blev sunget med hjælp fra Augustenborgkoret. Folk kender den efterhånden.

I år havde vi en bugtaler til fælles underholdning for børn og voksne. Det kunne samle alle gæsterne. Børnene fulgte godt med i løjerne.

Fællesspisningen om aftenen var også et meget hyggeligt arrangement. Maden smagte godt og der blev snakket meget ved bordene. Det amerikanske lotteri blev aftenens højdepunkt. Mange kom hjem med fine præmier for få kroner.

DUI havde eget telt på pladsen og mange børn kom forbi og blev udstyret med fine ansigstsmalerier. Om aftenen var der gang i diskoteket på loftet.

Jonna holder tale. I år var der flere deltagere end tidligere.

Næste dag blev det sidste ryddet op og alt var som før, men ikke inde i folks hoveder. Her er en masse minder om dejlige timer.

Download programmet: Klik  her

vh

anders brandt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *