Spring til indhold

NotmarkHus

Notmark Forsamlingsgård
Notmark Forsamlingsgård består af NotmarkHus, Notmark Skole og Notmark Boldbaner

Vi havde stiftende generalforsamling den 24. oktober 2013 kl. 19.00 og mange mødte op, og der var stor tilslutning til projektet med at redde NotmarkHus.

Vi gik rundt til mange huse og fik mange der gerne ville være medlem af foreningen, men ikke så mange der ville i en bestyrelse. Det var derfor ikke nok folk til at tage slæbet med at få en forening til at købe NotmarkHus.

Heldigvis fik Ditlev lavet en aftale med Peter Hansen og NotmarkHus er sikret. Peter Hansen vil køre Stedet videre i Ditlef og Margots ånd og vil gerne lave arrangementer for lokale borgere.

Projektet med at udvide aktiviteterne på NotmarkHus er foreløbig lagt til hvile. Skulle der være folk, der vil arbejde videre med projektet,, så kan det hurtigt tages frem igen.

Projektet kan ses herunder:

  • Forslag til vedtægter: Klik
  • Pressemeddelelse: Klik

NotmarkHus fortsætter med at være rammen om fester mm med samme gode betjening, helt i Detlef ånd. Vi vil starte en forening ”Notmark Forsamlingsgård” som køber NotmarkHus.

I 16 år har Margot og Detlef arbejdet for at give mennesker gode rammer for fester, møder og andre aktiviteter. Det skal ikke stoppe fordi Detlef har valgt at stoppe. Vi vil købe NotmarkHus og drive det videre i Detlefs ånd. NotmarkHus skal fortsat være rammerne for fester til overkommelige priser.

Økonomien skabes ved folkeaktier. Vi håber på en meget stor opbakning, da købet af NotmarkHus afhænger af, om vi kan samle penge nok og hvis man overvejer at være med så send en mail til notmarkhus@hundslev.dk Vi kan låne til resten.

Vi har flere ansøgere til jobbet på NotmarkHus, men vi hører gerne fra flere. Personalet skal føre stedet videre og servere ”gammeldaws” dansk mad til overkommelige priser.

Foreningen ”Notmark Forsamlingsgård” skal gerne blive en paraply, der samler mange forskellige aktiviteter. Vi vil fastholde boldbanerne her og bygge en sal mere, så vi kan udstille gl. traktorer, hestevogne, veteranbiler Nimbus og meget mere. Vi vil give plads til en vævestue og andre husflidsaktiviteter, og måltidet som selskabslokalerne lægger op til skal understøttes med et ”Alsisk Marked” hvor lokale producenter har et fælles salgssted. Her kan man købe honning, most, mel, grøntsager og meget andet.

Venlig hilsen

Detlef Jepsen, Bruno Clausen, Ejner Pustelnik, Bent Nielsen, Susanne Reersdorff, Anja Petersen, Anders Brandt m. fl.

For yderlige oplysninger, forslag eller andet så kontakt:

Bruno Clausen, 29414662, Anders Brandt, 61333483 eller skriv til anders@hundslev.dk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *