Spring til indhold

Økonomisk er målet 100.000 kr i indskudsbeviser – afsluttet

     Afsluttet i 2017 (se næst sidste afsnit) og udbetalt.
Landsbyforeningen for Hundslev, Almsted og Notmark er en forening for alle borgere i området. Vi opkræver derfor ikke kontingent, men må finde penge til aktiviteterne på anden vis. (oprettet i 2010)

Vi får et årligt tilskud fra kommunen til dækning af løbende udgifter på 5-6000 kr. Herudover får vi denne hjemmeside stillet til rådighed.

Ud over dette kan vi søge penge til aktiviteter i kommunens udviklingspulje og andre støtteordninger. Vi har fået bevilget 45000 kr til inventar på Notmark Skole fra udviklingspuljen.

Vi har også søgt og fået tilsagn om penge fra LAG-Sønderborg. Vi har fået penge til aktiviteter på Notmark Skole. Pengene er mest søgt til inventar mm. Det er kr.

Vi har også fået tilsagn om penge til renovering af Stendigerne i Almsted fra LAG-Sønderborg. Det er kr. Til renovering af stendigerne har vi også fået penge fra Danmarks Naturfredningsforening, banker og andre.

Pengene fra LAG-Sønderborg er penge fra EU til landdistrikterne. De udbetales først efter at projektet er afsluttet.

Derfor er vi ved at oparbejde en arbejdskapital så vi kan finansiere projekter indtil pengene kan udbetales. Det gør vi ved at udstede indskudsbeviser. Borgere som godt vil låne penge til Landsbyforeningens arbejde får et Indskudsbevis på at pengene er udlånt til foreningen og tilbagebetales efter 5 år og før 10 år. Vi har tilsagn fra borgerne på 55.000 kr og har et mål på 100.000 kr.

Det er Jens og Lone Jensen på Søndergade, der står for foreningens økonomi. De har tidligere ført andre store regnskaber. Vi har strenge regler for håndtering af økonomienen i foreningen.

Økonomiske støttere:

Sønderborg Kommune

Andelskassen i Augustenborg

Danmarks Naturfredningsforening

LAG-Sønderborg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *