Spring til indhold

Kommende borgmester inviterer til bredt og folkeligt samarbejde

Når Sønderborg Kommunes kommende borgmester, Erik Lauritzen, den 6. januar byder til sin første officielle optræden i embedet – nytårskuren på Alsion – vil han også gerne se formænd fra kommunens mange frivillige foreninger.

Nytårskuren, som Sønderborg Kommune holder sammen med Sønderborg Erhvervs- og Turistcenter (SET), er efterhånden en fast tradition. Samarbejdspartnere og repræsentanter for erhvervslivet mødes med værterne, de mange repræsentanter hilser på hinanden, ønsker hinanden godt nytår – og i taler luftes forventninger til hinanden og egne målsætninger.

Den kommende borgmester, Erik Lauritzen, har ønsket, at gæstelisten til nytårskuren 2014 udvides med formændene fra kommunens mange frivillige foreninger:

Foreningerne er værdifulde medspillere, som med hjerte og engagement løser en stor og vigtig kulturel og social opgave i kommunen. Derfor håber jeg, at mange formænd vil tage imod invitationen og møde op, siger Erik Lauritzen

FAKTA

Nytårskuren, som samtidig er tiltrædelsesreception for Erik Lauritzen på borgmesterposten, finder sted på Alsion mandag den 6. januar 2014 fra kl. 14 til 16.
Evt. talere bedes kontakte arrangementets ordstyrer, Kristian Pallesen, senest den 3. januar på tlf. 2790 5018

Del på Facebook