Spring til indhold

Fin gåtur den 28. marts til Padholm

Har du lyst til at gå med, skal du bare møde op ved Notmark Skole sidste søndag i hver måned kl. 13.00,  i gode travesko med eller uden gåstave.

Søndag d. 28. marts 2010 startede vi fra Notmark Skole kl 13.00. Der var mødt 6 personer i gode travesko. Vi lagde ud med en tur ud af skolestien ved Notmark, ud til Padholm, over Anholt og hjem til Notmark. Vi lavede en lille afstikker ind på en vej i en lille skov vi passerede. Her var der begyndt på at save brænde. Vi kikkede undervejs på hvordan vi kunne forbedre stisystemerne omkring vores tre landsbyer. Kikkerten kom også frem, for der var rovfuglereder i en af elmasterne.

Det var en smuk tur, og det er dejligt at gå i det tidlige forår før der kommer blade på træerne, for så er udsynet større og man kan kikke længere ind mellem træerne i småskovene.

Solen skinnede korte øjeblikke, og der var en frisk vind, så vindjakkerne blev af og til lynet op i halsen. På vej hjem fik vi nogle få dråber regn, men ikke mere end at alle synes vi havde haft en fin tur og vi aftalte at tage flere med næste gang.

Læs mere under Grupper -> Gåture – stavgang – cykelture

Anders Brandt

Del på Facebook

InfoLand nyheder

    Lokal

  • Der er ingen indlæg

    Kommunal

  • Der er ingen indlæg