Spring til indhold

Haveforedrag og fællesspisning på Notmark Skole

Hvordan får vi “Mere Liv i Haven”

Haveforedrag ved formanden for Landsforeningen Praktisk Økologi, Trine Krebs.

Notmark Skole, torsdag 16. maj kl. 19.30

Haven er et sted, hvor vi alle kan mødes: Høj, lav ung og gammel. Alle har glæde af at se de grønne sager gro. Lige nu er der en særlig bevågenhed på at genopdage dyderne med at dyrke sin have. Om det er krisebevidsthed,  miljøbevidsthed eller søgen mod den enkle liv, kan være svært at skille ad. Faktum er at flere og flere gerne vil i gang med at dyrke jorden. Hvordan kan vi hjælpe med at få danskerne i gang med at dyrke haven, så det lykkes og bliver en succes?
Det gør formanden for Landsforeningen Praktisk Økologi sig mange tanker om. Hun kommer og holder et lille haveoplæg og sætter gang i samtalen om, hvordan vi på ALS, kan få mere liv i haverne. Hvad skal der til? Og hvad kan vi hver især gøre? Måske skal der ikke så meget til – og noget kan vi måske gøre i fællesskab?
Hvis du har lyst, kan du inden foredraget blive inspireret af foreningens hjemmesider: www.havenyt.dk, www.deljorden.dk, www.oekologi.dk og www.havelyst.dk.  Foreningen har eksisteret i 25 år, har 3300 medlemmer i hele Danmark og er for alle der vil en bæredygtig livsstil med udgangspunkt i havedrift og egenproduktion af fødevarer.

Tid og sted: Torsdag 16. maj kl. 19.30, Notmark Skole, Notmark 46, 6440 Augustenborg

Tilmelding:
Helst e-mail: mad@hundslev.dk. Sms eller ring til 61333483.
Tilmelding senest 8 dage før, efter ”først til mølle.”
Medlemmer af Praktisk Økologi er også inviteret, og gæster fra nabolandsbyer.

Prisen for maden er 35 kr. og denne gang 10 kr for kaffe og kage til foredraget. Der er fællesspisning kl. 18.00
Ejner Pustelnik står for maden. Menu kan ses senere her på siden på www.hannyt.dk

Hjælpere: Der skal bruges hjælpere hver gang. Hvis du vil/kan hjælpe, så skriv det på tilmeldingen. Hjælpen ved madlavningen er ikke så omfattende: Borddækning, ordne grøntsager, lave salat, sætte i opvaskemaskinen tørre borde af osv. Du kan nøjes med at tilbyde at en ting! Skriv hvad du vil hjælpe med.
Hvis du har et forslag til fællesspisning så send et par linjer. Jo flere hjælpere jo flere fællesspisninger!

Trykt version af invitation kan hentes her.

Venlig hilsen
Anders Brandt
tlf 61333483

Del på Facebook