Spring til indhold

Landsbydag – Børnedyrskue – Underholdning

 

Landsbydag v. Notmark Gl. Skole

Landsbyforeningen Hundslev Almsted Notmark

afholder lørdag, d. 10. september ” LANDSBYERNES DAG 2011” kl. 11.00 – 16.00. Der vil  være underholdning, spisesteder, et aktivitetsområde, udstilling af køretøjer og telte med stande.

Som  lokalsamfund i UDSIGTS DANMARK er vi under pres både fra regering og kommune derfor  må vi stå sammen om at bevare og udvikle vore nære samfund. Det gør vi ved at afholde ”Landsbyernes dag 2011”. hvor landsbyernes beboere, erhvervsdrivende og foreninger sætter hinanden stævne til en hyggelig dag med mange forskellige aktiviteter.

Fra scenen vil der udover taler være dans, musik og tryl. På aktivitetspladsen vil der være kreative værksteder, BØRNEDYRSKUE (hvor børnene kan komme og vise deres kæledyr frem),  aktivitetstelt med bla Wii, hoppepude, kagebagningskonkurrence og tombola.

I teltene vil der være loppestande, salgsstande, foreninger, også de politiske partier er indbudt til at dukke op og give landsbybeboerne mulighed for at snakke om lokalsamfundenes vilkår nu og i fremtiden.

Endelig kan der købes mad og forfriskninger på spisestederne.

Om aftenen vil der være en festaften (for tilmeldte) med spisning, amerikansk lotteri, et sjovt indslag, musik/dans samt  Børnediskotek arrangeret af DUI.

Dagen byder altså både på seriøse initiativer for at skabe udvikling i landsbyerne og på socialt samvær, som skal være med til at skabe et godt menneskeligt miljø for borgerne i de 3 landsbyer.

Vi håber, rigtig mange vil bakke op om ”Landsbyernes dag 2011”            

Del på Facebook