Spring til indhold

Referat fra Bestyrelsesmøde i HAN 17. januar 2017

Tilstede: Bent, Henrik, Ulla, Lone
Afbud: Ejner, Majbritt

 1. Siden sidst
  Best Green har besøgt Notmark Gammel Skole sammen med Bent og Niels fra kommunen. De foreslå, at der sættes en varmepumpe op, som vil kunne give besparelse på varmeudgiften. Investering 0 kr. Desuden vil de sætte et fjernsyn op i gangen. Niels venter et tilbud til kommunen fra Best Green.
  HAN har købt en ny computer i stedet for den som blev stjålet. Michael har sat den til. Nyt login og password: NotmarkSkole (bemærk store bogstaver og ingen mellemrum).
  Gunnar, den tidligere kasserer i Notmark Lokalforening, har fortalt, at han har lukket bankkontoen, der var 126 kroner tilbage. Notmark Lokalforening er ikke længere nogen rigtig forening.

 1. Kasserer
  Det sidste Indskudsbevis er udbetalt. Jytte Høj har fået kr. 5.000.

 1. Udviklingsplan/vejforløb
  Udviklingsplanen blev diskuteret. Der skal laves visse rettelser (Lone). På næste møde skal der ske en prioritering af de opgaver vi skal i gang med.
  Vedr. vejforløb har vi ikke hørt noget. Bent tager kontakt til Michael.

 1. Brugergruppen/byggeri
  Ejner og Bent samt Lars Iskov fra brugergruppen har haft møde med kommunen, Elsebeth, Connie, Bjarne og Niels. Brugergruppen er utilfreds med hvordan byggeriet skrider frem og hvilke opgaver der prioriteres. Bølgerne gik højt og der blev talt med store bogstaver fra begge sider. Næste møde i februar.

 1. NSU møde 19 -1- 17 kl.19
  Mødet er aflyst, for få tilmeldinger.

 1. Åben
  Ulla har haft kontakt med en mand fra kommunen, som fortalte at der var penge til at mindesmærket for Martin A Hansen kunne blive renoveret. Bent kontakter mand fra kommunen.

 1. Evt gammeldags spisning
  Hidtil har det været Notmark Lokalforening, som har solgt lodder til amerikansk lotteri i forbindelse med gammeldags spisning, men det skal det ikke være fremover. Der skal ud og hentes gevinster, for at det kan give overskud. Det synes vi ikke vi vil.

Næste bestyrelsesmøde er torsdag den 16. februar kl. 19.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *