Spring til indhold

Så er menuen klar fra ALMSTED

Husk tilmelding til Fællesspisning den 31. jan. 2017 kl. 18  Almsted beboer ved
Jeanette Brammer, Jytte Høj Rasmussen, Lisbeth og Arne Dreier
har sat menuen:
Kylling i ovn med kartofler og dessert: tiramisu og en kop kaffe

 Alle er velkommen både dem fra sognet og andre.
Tilmelding  på (sms) Mobil nr. 71 55 26 85 senest fredagen inden!

 Nu kan du selv booke lokalet på Notmark gl. skole.
Gå ind på: http://book.webbook.dk/sonderborg/portal_borger/ – Adresse: notmarkskole – password:notmarkskole
du kan også/stadig snakke med web-women!!!


 
AFLYST PÅ GRUND AF MANGLENDE INTERESSE HAN har fået en opfordring fra NSU støtteforening som gerne inviterer jer/os til et møde om den fremtidige afholdelse af Idrætsugen Torsdag d 19 Januar kl 19:00 på Notmark gl. skole. NSU SKRIVER:
Vi har de seneste år desværre, oplevet faldene deltager antal til vores aktiviteter, men også til fællesspisning lørdag aften. Der er meget arbejde i at arrangerer idrætsugen, og der skal ændringer til, hvis Idrætsugen skal overleve i sin nuværende form. Hvis i ikke selv har deltaget, eller kender idrætsugen, er her lidt info.
Aktiviterne sidste år: Skolefodbold (arrangeres af fodbold afd)- Tombola – Mix Håndbold turnering (arrangeret af håndbold- men aflyst) – Øl pong turnering – Hoppeborg – Sponsorløb (ingen deltagere) – Loppemarked (trods regn, ok opbakning) – Fællespisning  – lørdag- Bobble bold- Ringo turnering – Oldtimer træf – Pølser og pommes frites – Bar – Kaffebord- Vind en bil – Pandekagespisning – Spil for børn inkl saft pong –
Vi servere kaffe og kage så af hensyn til bageren, håber jeg i lige vil i give et praj om i kommer, senest d mandag d 16 januar. – I kan sende en sms til 61653909.I er selvfølgelig også velkommen til at sende en mail med ideer/kommentarer, hvis i er forhindret i at komme til mødet.
Med venlig hilsen
Ditte NSU Støtteforening


KOM – SLUT OP OM ALLE LANDSBYLAUGETs AKTIVITETER TIL GAVN FOR ALLE!

Del på Facebook